Product was successfully added to your shopping cart.

Dušek Antialergico 120 X 60 cm ANDRIJAŠEVIĆ

Šifra artikla: 10050
Brend: ANDRIJAŠEVIĆ
7.929 din.

Detalji

Dušek antialergijski 60x120 Andrijašević

Pruža izvanrednu udobnost, temeljneu na kombinaciji klasičnog žičanog jezgra i extra bogatog punjenja, koji zajedno pružaju idealnu potporu telu, te tako omogućavaju kvalitetan san.
Pamučna vata koja se nalazi obostrano apsorbuje telesnu toplotu dok poliuretanska pena obezbeđuje dodatnu udobnost.
Antialregico dušek ima posebno tretiran poliester koji štiti od prašine, grinja, pojava alergija i astme. Važno je istaći da je presvlaka antialergisjki obrađena.
Na bočnim stranama po dužini se nalaze po dva ventila koja služe za cirkulaciju vazduha unutar samog dušeka. Preporučujemo ga osobama koja od dušeka očekuju vrhunsko zadovoljstvo, čist kutak za odmor, zdravu sredinu za spavanje, a posebno onima koji već boluju od astme, ili su pak skloni alergijama.
Osnova (ojačana filcom):
Žičano opružno jezgro je tipa BONNELL gusto raspoređenih opruga prečnika 2,2mm i visine 14cm koje ovom dušeku daju elastičnost i čvrstoću. Za jezgro je priheftan termofiksirani filc 1000gr-m2 koji štiti štepanu ploču od oštećenja i daje joj bolju čvrstoću.
Punjenje:
Poliuretan 20kg-m3 - 2cm,
Pamuk 600gr-m2 (obostrano).
Navlaka:Reteks 17gr-m2,
Poliester 300gr-m2 izoluje čestice koje mogu da izazovu alergije,
Pamučna navlaka tretirana antialergijski.
Dimenzije: 60x120
Visina:Cca 23cm.
Garancija:
Za žičano opružno jezgro 5 godina,
Za dušek 36 meseca.

Sa kupovinom ovog proizvoda možete da skupite 79 poena. Učlanite se u Enci Menci Bebi Klub i započnite sabiranje poena. Detaljnije o članstvu možete pročitati ovde.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Zahvaljujemo se na razumevanju.

Dodaj u listu želja

Predlažemo da pogledate

Facebook Twitter YouTube Kontakt
Načini isporuke Prva kupovina Savetovalište Katalozi