Product was successfully added to your shopping cart.

Dušek De Lux 60x120 cm ANDRIJAŠEVIĆ

Šifra artikla: 10032
Brend: ANDRIJAŠEVIĆ
6.450 din.

Detalji

Dušek Delux 60x120 ANDRIJAŠEVIĆ

DE LUX je dušek izuzetne udobnosti i kvaliteta.Posebno što ističe prednosti ovog dušeka je zimsko letnja strana te se prema tome okreće zavisno od godišnjeg doba u kojem se koristi.
Pamuk kao sastavni deo punjenja kod DE LUX dušeka, izvrstan je provodnik toplote i prirodni je regulator temperature koji ne zadržava znoj i ne poprima mirise, te leti pruža ugodan osećaj hlađenja.
U zimskom periodu vuna pri spavanju odrzava normalnu telesnu temperaturu ljudskog tela, koža ostaje suva i zaštićena kako od toplote tako i od zime.
Poliuretanska pena obezbeđuje udobnost dušeka. Na bočnim stranama po dužini se nalaze po dva ventila koja služe za cirkulaciju vazduha unutar samog dušeka. Dušek DE LUX preporučujemo za bračne ležajeve i opremanje eksluzivnih hotela.
Osnova (ojačana filcom):
Žičano opružno jezgro je tipa BONNELL gusto raspoređenih opruga prečnika 2,2mm i visine 14cm koje ovom dušeku daju elastičnost i čvrstoću. Za jezgro je priheftan termofiksirani filc 1000gr m2 koji štiti štepanu ploču od oštećenja i daje joj bolju čvrstoću.
Punjenje:
Poliuretan 20kg-m3 - 2cm,
Pamuk 400gr-m2 (letnja strana),
Vuna 400gr-m2 (zimska strana).
Navlaka:
Reteks 17gr-m2,
Poliuretan 20kg-m3- 0,5cm,
Poliesterska vata (koflin) 200gr-m2,
Platno - pamučna tkanina i PES.
Dimenzije: 60x120.
Visina:Cca 21cm
Garancija:
Za žičano opružno jezgro 5 godina
Za dušek 24 meseca

Sa kupovinom ovog proizvoda možete da skupite 65 poena. Učlanite se u Enci Menci Bebi Klub i započnite sabiranje poena. Detaljnije o članstvu možete pročitati ovde.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Zahvaljujemo se na razumevanju.

Dodaj u listu želja

Predlažemo da pogledate

Facebook Twitter YouTube Kontakt
Načini isporuke Prva kupovina Savetovalište Katalozi