Product was successfully added to your shopping cart.
  • Auto tobogan sa 6 traka TOP BRIGHT Auto tobogan sa 6 traka TOP BRIGHT

Auto tobogan sa 6 traka TOP BRIGHT

Šifra artikla: TB120334
Brend: KUBIKA
2.560,00 din.

Detalji

Auto tobogan 6 traka

Dimenzije: 31x10,5x25,4cm

Omiljena igačka ljubitelja autića – TOP BRIGHT Auto Tobogan sa 6 traka - namenjena je prvenstveno za zabavu mališana koji vole četvorotočkaše.
ToP BRIGHT Auto Tobogan napravljen je kombinacijom drvenih i plastičnih elemenata koji zajedno čine super praktičnu igračku sledećih osobina: kvalitetno drvo, fino obrađenih elemenata; sigurna, BPA free, postojana plastika; 6 drvenih mini autića za igru; praktičan, sklopiv, pogodan za odlaganje; za samostalno i grupno igranje.

ToP BRIGHT Auto Tobogan sa 6 traka je igračka koja razvija finu motoriku i maštu dece, motiviše dete da razvija govor i unapređuje socijalizaciju ako se sa njim igra više dece istovremeno.

Napravljen od kvalitetnih materijala, Auto Tobogan omogućava dugotrajno igranje, pružajući mališanima zabavnu i dinamičnu igru, bogatu motoričkim aktivnostima.

Sa kupovinom ovog proizvoda možete da skupite 26 poena. Učlanite se u Enci Menci Bebi Klub i započnite sabiranje poena. Detaljnije o članstvu možete pročitati ovde.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Zahvaljujemo se na razumevanju.

Dodaj u listu želja

Predlažemo da pogledate

Facebook Twitter YouTube Kontakt
Načini isporuke Prva kupovina Savetovalište Katalozi