Product was successfully added to your shopping cart.
  • Drvo Uhvati jabuku PINO Drvo Uhvati jabuku PINO

Drvo Uhvati jabuku PINO

Šifra artikla: P5469
Brend: PINO
1.610,00 din.

Detalji

Drvo uhvati jabuke Pino

Budi pažljiv i strpljiv, koncentriši se, postavi svoje jabuke na drvo i pobedi!

Pažnja
Fokus
Spretnost
Balansiranje
Strpljenje
Manuelne veštine
Kvalitetno drvo, fina obrada
Sigurne ivice, netoksične boje

Ako želite usavršiti nabrojane veštine i osobine kod svog mališana, Pino Didaktička Igra Uhvati jabuke je pravi izbor igračke. Pored svih benefita koje donosi detetu, ovo je igra za dva igrača, tako da doprinosi i razvoju takmičarskog duha, tolerancije i socijalizacije uopšte.
Bacanjem kockice dete dobija zadatak koju boju i veličinu jabuke je potrebno uhvatiti pincetom i vratiti na krošnju, a pobednik u igri je onaj ko najbrže postavi svoje jabuke po nalogu kockice.
Peščani sat je vremenska mera za aktivnost jednog od igrača koji treba da postavi svoju jabuku dok pesak ne iscuri na drugu stranu sata. Ukoliko su deca manja, za postavljanje jedne jabuke može se produžiti vreme za onoliko obrtaja peščanog sata koliko je potrebno.
Naoružajte se strpljenjem i uhvatite vaše Pino Jabuke!

Dimenzije: 19.5 cm prečnik krošnje drveta
Za uzrast od 36 meseci+

Sa kupovinom ovog proizvoda možete da skupite 16 poena. Učlanite se u Enci Menci Bebi Klub i započnite sabiranje poena. Detaljnije o članstvu možete pročitati ovde.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Zahvaljujemo se na razumevanju.

Dodaj u listu želja

Predlažemo da pogledate

Facebook Twitter YouTube Kontakt
Načini isporuke Prva kupovina Savetovalište Katalozi