Product was successfully added to your shopping cart.
  • Guralica Meda PINO Guralica Meda PINO

Guralica Meda PINO

Šifra artikla: P7166MEDA
Brend: PINO
838,00 din.

Detalji

Guralica meda Pino

Dimenzije: 55x8,5x18 cm

Krenite u prve šetnje sa Pino drugarima!

Igračka za prve korake
Zaobljene ivice
Ergonomska drška
Simpatična figura mede
Perlice kao zvučni stimulans
Wash friendly

Pino Guralica Meda je igračka za stimulaciju prvih koraka. Ona pruža oslonac i podstiče dete na koračanje. Izuzetno je korisna kod dece koja nisu voljna za šetnju, nisu sigurna pri prohodavanju ili kod dece kojoj je potrebna dodatna stimulacija za koračanje.

Perlice na točkićima imaju ulogu zvučnog stimulansa, koji pri guranju zabavlja dete i motiviše ga na još pređenih koraka.
Figura omiljene životinje je imaginarni prijatelj kojeg dete vodi u šetnju, s kojim se druži i o kom brine. Može da bude veliki saveznik roditelja pri pozivu ”Hajde da vodimo medu u šetnju!” - i drugim situacijama vezanim za šetanje.
Ukoliko vam je potrebna pomoć u prvim, nesigurnim koracima ili stimulans za više šetnje – Pino Guralica Meda je pravi izbor!
Boja:
Guralica Pčelica PINO
KREM
Guralica Kuca PINO
KREM
Guralica Kravica PINO
KREM
Guralica Meda PINO
KREM

Sa kupovinom ovog proizvoda možete da skupite 8 poena. Učlanite se u Enci Menci Bebi Klub i započnite sabiranje poena. Detaljnije o članstvu možete pročitati ovde.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Zahvaljujemo se na razumevanju.

Dodaj u listu želja

Predlažemo da pogledate

Facebook Twitter YouTube Kontakt
Načini isporuke Prva kupovina Savetovalište Katalozi