Product was successfully added to your shopping cart.

Krema Klasik zaštitna PAVLOVIĆ

Šifra artikla: BBL100
Brend: PAVLOVIĆ
270,00 din.

Detalji

Originalna Pavlovićeva mast

Originalna Pavlovićeva mast – MAST ZA BEBE
Koristi se za svakodnevnu negu i zaštitu kože bebe u cilju sprečavanja kontakata sa iritansima u urinu, fecesu i znoju.
Svi sastojci se preporucuju kao protektanti (vazelin), supstance sa adstringentnim i adsorbentnim efektom (cink oksid i talk), okluzivi i zamašćivaci (vazelin, lanolin, tecni parafin) koji svojom hidrofobnoscu sprečavaju blizak kontakt sastojaka urina, znoja i fecesa sa nežnom i osetljivom kozom bebe.
Pored toga masne materije u formulaciji preparata, svojim okluzivnim efektom omogućavaju očuvanje i repariranje slabo razvijene kožne barijere (kod beba u fazi konstituisanja). Na ovaj nacin ovi okluzivi smanjuju TEWL (transepidermalni gubitak vode) iz kože, tj. usporavaju njeno isušivanje i time indirektno kožu vlaže iznutra.
Aktivna komponenta bisabolol ima antinflamatorno, umirujuće i blago antiseptično delovanje na osetljivu kožu beba.
NAČIN UPOTREBE: Mast za bebe se u tankom sloju nanosi na čistu i suvu kozu, blago utrlja, prilikom svake promene pelene ili više puta dnevno na lice i ostale delove tela bebe.

Sa kupovinom ovog proizvoda možete da skupite 3 poena. Učlanite se u Enci Menci Bebi Klub i započnite sabiranje poena. Detaljnije o članstvu možete pročitati ovde.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Zahvaljujemo se na razumevanju.

Dodaj u listu želja

Predlažemo da pogledate

Facebook Twitter YouTube Kontakt
Načini isporuke Prva kupovina Savetovalište Katalozi