Product was successfully added to your shopping cart.

O nama

Dobro došli u Enci Menci.

Mi smo multi-brend prodavnica namenjen trudnicama i deci od rođenja do 6 godina starosti, gde ćete pronaći kompletnu opremu za trudnice, prve dane sa bebom i predškolsku decu, uključujući igračke, odeću i obuću. Mi vam pružamo najkvalitetnije proizvode kroz kombinaciju svetski poznatih proizvođača. Naš moto je kvalitet i briga o porodici.

Enci Menci prodavnica se nalazi u Srbiji u Beogradu i u Makedoniji u Skoplju i Bitolju. Mi smo kompanija sa tradicijom brige o deci, postojimo od 2006 godine i zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i znanju na polju roditeljstva, mi znamo da moramo neprekidno da se razvijamo i pratimo savremene tokove. Svet se neprestano menja, pa se i mi razvijamo, edukujemo i nova saznanja delimo sa vama. Mi nudimo proizvode koji su rezultat savremenih naučnih istraživanja na polju roditeljstva i brige o detetu, jer to je ono što naša deca zaslužuju - samo najbolje.

Mi pažljivo biramo brendove koje prodajemo u našim prodavnicama uvozimo ih ili nabavljamo od uvoznika. Navikli smo vas na svetski poznate robne marke kao što su: Chicco, Peg Perego, Inglesina, Maxi-Cosi, Maclaren, Cangaroo, Tolo, VTech, Tommee Tippee, Bright Starts,Fisher Price i mnoge druge. Naša usluga i odnos prema kupcu su srazmerni kvalitetu proizvoda. Trudimo se da budete zadovoljni. To je naš cilj. Srećni smo što smo ušli u vaše domove i postali deo vaše porodice. I dalje osluškujemo vaše potrebe i potrebe vašeg deteta, jer nam je važno to što imate da nam kažete.

Društvena odgovornost

Kroz saradnju sa patronažnom službom Halobeba, čije patronažne sestre imaju povremena dežurstva u našim prodavnicama i razgovaraju i savetuju roditelje, trudimo se da budemo tu za vas i da vam dajemo odgovore kompetentnih lica na pitanja o zdravlju i nezi deteta.

U skladu sa našim poslovnim duhom, organizujemo razne akcije putem kojih darujemo decu i njihove mame, a povremenim direktnim sponzorstvima trudimo se da pomognemo porodicama kojima je pomoć neophodna. Deo naše misije su i donatorske akcije koje smo sprovodili proteklih godina za naša porodilišta. Srećni smo što smo stavili osmeh na lica mnogih roditelja i pružili srećnije detinjstvo njihovoj deci. Nadamo se da ćemo inspirisati još nekoga ko je u mogućnosti da pomogne, jer deca su naša budućnost, a mi ulažemo u našu budućnost i njenu najzdraviju osnovu, a to je srećna porodica.

Enci Menci
Deo vaše porodice

REALM D.O.O.,
Bul.Mihaila Pupina 10d, lok.9n, 11070 Novi Beograd, Srbija PIB: 107885289 MB:20889977

Brendovi

Facebook Twitter YouTube Kontakt
Načini isporuke Prva kupovina Savetovalište Katalozi