Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sedište za auto Orcas 9-36kg Blue DIONO Sedište za auto Orcas 9-36kg Blue DIONO

Sedište za auto Orcas 9-36kg Blue DIONO

Šifra artikla: 8003
Brend: DIONO
33.900,00 din.

Detalji

Sedište za auto Orcas DIONO

Karakteristike:

-Namenjeno za decu uzrasta od 9 meseci do 12 godina ili od 9 do 36kg
-Raste sa Vašim mališanom: Orcas se lako pretvara iz Grupe 1 u Grupu 2 i 3 sa 7-položajnim lako podesivim naslonom za glavu.
-Sigurno i opušteno: Pojas sa sistemom vezivanja u 5 tačaka, sa jednostavnim sistemom za zatezanje čuvaće Vašeg mališana u sedištu. Sa savršenim prilagođenim linijama za sedenje vožnja postaje pravo zadovoljstvo.
-Savršen komfor: Orcas poseduje četiri položaja za optimalnu udobnost i podršku. Jastuk sa memori penom oblikovani tako da i sitniji putnici ostaju zadržani u pravoj poziciji.
-Univerzalna mogućnost povezivanja: Opremljen je Isofix konektorima i gornjim remenom. Orcas se može povezati sa Isofix tačkama Vašeg vozila ili se može instalirati pomoću sigurnosnih pojaseva vozila.
-Savršena zaštita: Superiorna zaštita od bočnog udara projetkovana i testirana prema najvišim standardima kako bi podržali Vašeg mališana od 9 – 36kg (od 9 meseci do 12 godina)

Dimenzije:

-Visina: 60 cm
-Širina: 44 cm
-Dubina: 50 cm
-Težina: 11,2 kg
Boja:
Sedište za auto Orcas 9-36kg Black DIONO
CRNA
Sedište za auto Orcas 9-36kg Plum DIONO
LJUBIČASTA
Sedište za auto Orcas 9-36kg Red DIONO
CRVENA
Sedište za auto Orcas 9-36kg Blue DIONO
PLAVA

Sa kupovinom ovog proizvoda možete da skupite 339 poena. Učlanite se u Enci Menci Bebi Klub i započnite sabiranje poena. Detaljnije o članstvu možete pročitati ovde.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Zahvaljujemo se na razumevanju.

Dodaj u listu želja

Predlažemo da pogledate

Facebook Twitter YouTube Kontakt
Načini isporuke Prva kupovina Savetovalište Katalozi