Product was successfully added to your shopping cart.
  • Slagalica 9 delova porodica PINO Slagalica 9 delova porodica PINO

Slagalica 9 delova porodica PINO

Šifra artikla: P4413S3
Brend: PINO
645,00 din.

Detalji

Kocke 9 komada Pino

Dimenzije: 13x13x5,2 cm

Kocke su igračke koje od davnina bude interes kod dece i izvor su vedrog raspoloženja. One su temelj razvoja mašte i kreativnosti. Slike na njima dodatno motivišu decu na istrajnost u igri, jer samostalno složiti delove u celinu predstavlja izazov, koji za dete ima lični smisao. Kocke omogućavaju stvaranje neobičnih, funcionalnih kreacija kroz koje deca uče logički razmišljati, usavršavaju svoju motoriku, uče razlikovati boje, oblike, prostorni položaj. I sve to kroz igru.

U psihološkom smislu kocke podstiču samopouzdanje, upornost, istrajnost i samostalnost. Međutim, suština i značaj igre sa kockama je zadovoljenje prirodne potrebe deteta za istraživanjem kroz manipulaciju sa konkretnim predmetima, koja ga uvode u maštu i spontano učenje.Igrajući se sa ovim kockama deca dolaze do celine jedne slike kroz analizu njenih delova i kroz njihovu sintezu. Oni sami istražuju tako što će delove sastavljati i ponovo ih rastavljati. Uz pomoć boja i oblika na različitim stranama kocke dolaze do zaključka o karakteristikama kocke kao geometrijskog tela (šest različitih slika, znači šest strana ima kocka).
Boja:
Slagalica 9 delova porodica PINO
KREM

Sa kupovinom ovog proizvoda možete da skupite 6 poena. Učlanite se u Enci Menci Bebi Klub i započnite sabiranje poena. Detaljnije o članstvu možete pročitati ovde.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Zahvaljujemo se na razumevanju.

Dodaj u listu želja

Predlažemo da pogledate

Facebook Twitter YouTube Kontakt
Načini isporuke Prva kupovina Savetovalište Katalozi