Product was successfully added to your shopping cart.
  • Slagalica brojevi PINO Slagalica brojevi PINO

Slagalica brojevi PINO

Šifra artikla: P4515
Brend: PINO
544,00 din.

Detalji

Slagalica broje Pino

Dimenzije: 30x22.5x1 cm

Prvi brojevi se najlakše nauče kroz igru! Sa Pino Slagalicom Brojevi.

rana edukacija
učenje uz pomoć ilustracija
zabava uz slaganje pazli
20 elemenata
kvalitetno drvo
fina obrada, sigurne ivice
netoksične, prijatne boje
čvrsta ilustrovana podloga za slaganje

Pino Slagalica Brojevi sadrži 10 elemenata podeljenih u dva dela, koji saadrže ilustracije brojeva od jedan do deset, kao i ilustracije raznih igračaka.

Svaki broj je obojan različitim bojama što doprinosi lakšem pamćenju i prepoznavanju brojeva, ali i učenju boja kod mlađe dece.

Ilustracije igračaka su prikazane tako da obrazuju skupove od 1, 2, 3 do 10 elemenata, što ima za zadatak da podstiče mališane na shvatanje pojma jedinica u okviru nekog broja, zatim da ih nauči koliki je jedan broj u odnosu na drugi, ali i da ceo proces učenja brojeva predstavi na zabavan i kreativan način.

Mehaničkim i vizuelnim povezivanjem dva dela slagalice, dete povezuje broj pojmova s cifrom i na taj način pamti sve što je predstavljeno na ilustracijama, što mu uveliko pomaže da vrlo brzo i lako usvoji osnovna znanja o prvih deset brojeva.

Pino Slagalica Brojevi je igračka koja će vreme za igru pretvoriti u zabavnu učionicu. Uz njenu pomoć, i deca od 3 godine uspešno savladavaju učenje brojeva, a stečeno znanje o prvim brojevima odlična je osnova za sve ostale matematičke izazove.

Ako ste uspešno naučili brojeve uz Pino slagalicu Brojevi, predlažemo da krenete dalje i upoznate Pino Slagalicu Matematika.

Sa kupovinom ovog proizvoda možete da skupite 5 poena. Učlanite se u Enci Menci Bebi Klub i započnite sabiranje poena. Detaljnije o članstvu možete pročitati ovde.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Zahvaljujemo se na razumevanju.

Dodaj u listu želja

Predlažemo da pogledate

Facebook Twitter YouTube Kontakt
Načini isporuke Prva kupovina Savetovalište Katalozi
[profiler]
Memory usage: real: 48758784, emalloc: 41884320
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem