Product was successfully added to your shopping cart.
  • Umetaljka Obuci devojčicu PINO Umetaljka Obuci devojčicu PINO

Umetaljka Obuci devojčicu PINO

Šifra artikla: P4479A1
Brend: PINO
636,00 din.

Detalji

Umetaljka obuci devojčicu Pino

Dimenzije: 30x22,5x1,5 cm

Za razliku od drugih slagalica, u kojima je jedno ispravno rešenje do kojeg treba doći, u ovoj slagalici detetu se nudi mogućnost kombinovanja, čime se podstiče kreativnost i mašta. Razume se, i ovde ima tačnih rešenja, ali ona nisu jedina moguća. Kombinovanje delova odeće za devojčicu prati zamišljanje prilike za koju se ona priprema.

Umetaljke zahtevaju od deteta da pažljivo posmatra oblike elemenata kojima raspolaže i oblike utisnute na podlozi, da ih analizira, upoređuje i pronalazi identične. Reč je o složenim misaonim procesima, veoma važnim za intelektualni razvoj deteta. Ovu slagalicu dete će najpre koristiti za vežbanje sitne motorike, koordinaciju oko – ruka, kasnije i za kombinovanje i predstavljanje situacija koje prate odgovarajući komplet odeće.
Boja:
Umetaljka Obuci dečaka PINO
KREM
Umetaljka Obuci devojčicu PINO
KREM

Sa kupovinom ovog proizvoda možete da skupite 6 poena. Učlanite se u Enci Menci Bebi Klub i započnite sabiranje poena. Detaljnije o članstvu možete pročitati ovde.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Zahvaljujemo se na razumevanju.

Dodaj u listu želja

Predlažemo da pogledate

Facebook Twitter YouTube Kontakt
Načini isporuke Prva kupovina Savetovalište Katalozi
[profiler]
Memory usage: real: 48758784, emalloc: 47801040
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem